fbpx
Inbrott & skadegörelse

Smarta sensorer upptäcker inbrott och skadegörelse.

Smarta sensorer larmar vid inbrott i fastigheten och kan skicka larm vidare till larmcentral, väktartjänst, de boende eller fastighetssystem. Förebygg klotter och skadegörelse med rörelsesensorer. Erbjud de boende inbrotts- och trygghetslarm, eller installera direkt i gemensamma utrymmen.

Förhindra skadegörelse och klotter på fastigheten.

Högteknologiska enheter skyddar byggnaden från klotter och skadegörelse. Beroende på fastighetens behov finns flertalet olika detektorer som reagerar på rörelse och snabbt gör en bedömning för att filtrera bort naturliga störningar innan de avgör om ett larm ska skickas vidare eller inte.

Trådlöst system som inte behöver Wi-Fi.

Systemet är trådlöst och fungerar i samtliga hus. WiFi-nätverk behövs inte. Det enda som behövs är ett strömuttag för centralenheten som kommunicerar trådlöst med alla enheter.

Erbjud inbrottslarm till boende och andra hyresgäster.

Erbjud hyresgäster att ta del av förmånliga erbjudanden om inbrottslarm för sina bostäder eller lokaler. En lösning smidig och prisvärd lösning jämfört med att skaffa ett eget larm. 

Grannsamverkan är effektivt mot inbrott.

Försäkringsbolag, polis och räddningstjänst anser att det är grannarna som är mest trygghetsskapande och brottsförebyggande. Kombinationen av inbrottslarm och digital grannsamverkan för att förebygga inbrott och skadegörelse är både enkel och effektiv.

Frågor & Svar

Det går jättebra att lägga till fler sensorer allteftersom.

Nej. Systemet är trådlöst, inget ingrepp i fastigheten krävs. Endast att skruva upp sensorer.

Är Safeland något för er fastighet?

Utvärdera systemet utan förbindelse.